Connect with us

6 elragadó celebpáros, akik egy közös barátnak köszönhetik szerelmüket

CELEBRITY

6 elragadó celebpáros, akik egy közös barátnak köszönhetik szerelmüket

Ki tudja, életed szerelme talán már neked is ott lapul az ismerősi körödben!


Manapság azt gondolnánk, hogy a különböző közösségi oldalak és társkereső alkalmazások teljesen átveszik a hatalmat szerelmi életünk felett és egyben kiveszik azt a bizonyos nyilat Cupido kezéből. Ha pedig valamennyire régimódibbak szeretnénk lenni, általában maradunk a különböző eseményeken vagy munkahelyen, iskolában való ismerkedésnél.

Márpedig ha a vakrandik szempontjából megbízunk egy applikációban, miért ne alapozhatnánk inkább egy közeli barátunk szavára? Aki jó esetben ismer minket és mérlegelvén az adott tényezőket, elképzelhető, hogy össze tud hozni életünk szerelmével. A végeredmény egy ilyen akciónál nem garantált, de igenis lehet sikeres! Nézzük csak ezeket a híres párokat!

1. Joe Jonas és Sophie Turner

With my love in the mountains 🏔

1.5m Likes, 4,218 Comments – Sophie Turner (@sophiet) on Instagram: “With my love in the mountains 🏔”

Az énekes és a Trónok harca színésznője 2017 októberében jegyezték el egymást és valójában Sophie egyik barátjának, Hailee Steinfeld színésznőnek köszönhetik kapcsolatukat. Miután Hailee együtt dolgozott Jonas-szal és DNCE nevű bandájával a “Rock Bottom” című dalon, barátnője heves faggatózásba kezdett arról, hogy milyennek is találta a fiút a közös munka során.

“Megmondom úgy, ahogy van, Sophie kért rá, hogy meséljek neki Joe-ról, én pedig bátorítottam rá, hogy ‘vágj bele!'” – mesélte egy rádióműsorban.

Ha ennek az elragadó párnak összejött a dolog egy barát segítségével, miért ne próbálnánk meg mi is?

2. Cameron Diaz és Benji Madden

Happy Birthday Baby❤️ There’s so much to write, so many things that make me so proud of you and how special you are🌹Thank you for being the best friend and partner to me and taking this journey of Marriage. The way you live your life everyday, and your compassion for the world shines thru in your eyes and you inspire me to want to be the best man I can be in this lifetime. You’re the realest. I’m so grateful to be yours Always&Forever, and to call you my One&Only. True Love ❤️

68.4k Likes, 756 Comments – Benji Madden (@benjaminmadden) on Instagram: “Happy Birthday Baby❤️ There’s so much to write, so many things that make me so proud of you and how…”

Cameron Diaz és a Good Charlotte énekese 2015 januárjában kötötték össze hivatalosan is életüket. Eleinte sokakat meglepett a váratlan kombó, hiszen ránézésre a stíluspaletta két különböző pontjáról érkeznek, aztán kiderült, hogy egy közös ismerős keze van a dologban. Egészen pontosan Nicole Richie-é, aki 2010 óta Benji iktertestvérének, Joelnek a felesége és Andy Cohen műsorában vallott Cupido-akciójáról.

“Felelősséget vállalok az egész dologért. Mindent támogatok, ami Benjit boldoggá teszi. Egy elkötelezett sógornő vagyok. Mindenki boldogságának örülök és azt szeretném, ha valamennyiünket körülvenné a szeretet és a szerelem.” Hát nem édes?

3. Meghan Trainor és Daryl Sabara

Speechless after seeing @ellamai live at the @Delta GRAMMYs party! SO GOOD! Couldn’t ask for a more perfect way to start this amazing #GRAMMYs weekend! #Delta #Ad 💖

182.8k Likes, 448 Comments – Meghan Trainor (@meghan_trainor) on Instagram: “Speechless after seeing @ellamai live at the @Delta GRAMMYs party! SO GOOD! Couldn’t ask for a more…”

Az All About That Bass című slágerrel hírnévre törő énekesnő és a Kémkölykök sztárja 2018-ban házasodtak össze és mint kiderült, közös barátjuk, Chloë Grace Moretz színésznő mutatta be őket egymásnak – aki most már egy 22 éves gyönyörű modell, ám sokunknak az 500 nap nyár cserfes és mindenttudó kislányaként élhet az emlékezetében. Egy 2016-os interjú során Meghan bevallotta, hogy “aktívan kereste jövőbeli partnerét”, amikoris Chloë felhívta a figyelmét Darylre.

“Minden embert, akit csak megismertem, rögtön arra kértem, hogy segítsenek rátalálni a jövőbeli barátomra. Főként az új ismerősöket. Chloë Grace Moretz egy jó barátom és amint találkoztunk, rögtön neki szegeztem: ‘Ismersz valakit, akivel randizhatnék? Vagy szerelembe eshetnék? Mindegy melyik.’ Ő pedig azt válaszolta: ‘Ismerem a világ legkedvesebb pasiját, Darylt, találkoznod kéne vele.’ Én pedig belementem.”

– mesélte az énekesnő, a többi pedig már történelem! A lényeg, hogy 2018 decemberében össze is házasodtak.

4. Joe Manganiello és Sofia Vergara

#auctionofmanythings night in LA🐉🐲

277.9k Likes, 1,079 Comments – Sofia Vergara (@sofiavergara) on Instagram: “#auctionofmanythings night in LA🐉🐲”

A Pókember színésze és a Modern család színésznője 2015-ben esküdtek örök hűséget egy csodás ceremónia keretében és valójában egy másik híresség által kötöttek ismerettséget – Sofia kollégája, Jesse Tyler Ferguson segítette a szerelem bimbózását, amit James Corden Late Show-jában tárt fel:

“Be kell valljam, segítettem őket. Joe-t más embereket keresztül ismertem, közösen jótékonykodtunk, Sofiával pedig együtt dolgoztunk. Egy partin bemutattam őket egymásnak, aztán amikor Sofia szakított a vőlegényével, a pillanat már ott lebegett a levegőben: Joe felhívott és elkérte a számát. Én pedig felhívtam Sofie-t és megkérdeztem, hogy megadhatom-e, ő úgy tett, mintha nem szeretné, de persze nem hallgattam rá, megadtam és onnantól rájuk bíztam az ügyet.”

Hát nem mókás, hogy még az ilyen önbizalommal teli emberek is segítségül hívják barátaikat egy-egy ilyen helyzetben?

5. Gisele Bündchen és Tom Brady

I got your back! ❤️

1.7m Likes, 11.4k Comments – Gisele Bündchen (@gisele) on Instagram: “I got your back! ❤️”

A modell és amerikaifutball-játékos kedvese immár 10 éve házasok, Tom pedig a People magazinnak vallott arról, hogy egy barát segített neki közelebb kerülni a szépséghez.

“Ez a barátom egyszercsak azt mondta nekem, hogy ismeri az én női verziómat” – mesélte és meglepő módon Gisele is arról számolt be, hogy a közös ismerős megtalálta az ő férfi verzióját. Milyen ötletes praktika!

6. Justin Timberlake és Jessica Biel

Our faces when we learned there’s no booze at the #Emmys

1.2m Likes, 10.9k Comments – Jessica Biel (@jessicabiel) on Instagram: “Our faces when we learned there’s no booze at the #Emmys”

Az énekes és színésznő szerelme 2012-ben házasodott össze, ám szerelmük már jóval hamarabb kezdődött. Kapcsolatukat pedig Jessica Hetedik mennyország-béli testvérének, Beverley Mitchellnek köszönhetik. Beverly, aki jó barátságot ápolt Timberlake-kel, jelen volt a kezdeteknél:

“Ott voltam abban a pillanatban, amikor ez a szerelmi kötelék megszületett. Úgy voltam vele, hogy OK, ez most itt meg fog történni. Mindez a Golden Globe-on játszódott le. Nagyon cukik voltak, ahogy mérlegelték, hogy valószínűleg tetszenek egymásnak és megállás nélkül flörtöltek.”

Mostanra pedig már egy boldog, kisgyermekes család a Timberlake-família.

Forrás: EliteDaily

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel