Connect with us

5 szexi dolog, amiről eddig csak fantáziáltál, de most végre kipróbálhatnád

LOVE

5 szexi dolog, amiről eddig csak fantáziáltál, de most végre kipróbálhatnád

Dobd fel a szexuális életed!


Legyünk őszinték! Titokban mindannyian fantáziálunk olyan dolgokról, amikhez a valóságban nem lenne merszünk. Ezek egy része jobb, ha csak álomkép marad, ám amennyiben szeretnéd kicsit fellendíteni a szexuális életed, nem árt olykor új terepre merészkedni. A HelloGiggles segítségével most összegyűjtöttünk 5 dolgot, ami biztosan felfrissíti a kapcsolatotokat.

Erotikus olvasmány
A tévhitekkel ellentétben nem A szürke ötven árnyalata az egyetlen könyv, ami beindíthatja a fantáziátokat. Sőt, valójában rengeteg olyan erotikus regény létezik, aminek már a második sorától fülig elpirul az ember – gondolj csak bele, milyen lenne, ha ezúttal a párod olvasná fel ezeket.

Szex nyilvános helyen
Ez az a dolog, amin élete során mindenki átesik legalább egyszer. Kissé kényelmetlen és feszült helyzet, de biztos, hogy napokig emlegetitek majd az ott átélt izgalmakat. Itt az idő, hogy az esti buli után tegyetek egy kis kitérőt a város valamely elhagyatott pontjára..

Közös masszázs
Ez lehet egy általános lazító vagy thai masszázs, ha picit bátrabbak vagytok, akkor pedig akár erotikus masszázsra is befizethettek. Érdemes ellesni pár tippet a profiktól, amit majd otthon is bevethettek.

Szexklub
Elsőre talán túl durvának hangzik, és az is biztos, hogy veszélyes terep sok pár számára, azonban ha alaposan átbeszéltétek a szabályokat, és meggyőződtetek róla, hogy mindkettőtök erre vágyik, igencsak feldobhatja a szexuális életeteket a swingerezés. Lehetséges, hogy a klubban is csak egymással foglalkoztok majd, esetleg tesztek egy kört és nézelődtök – senki nem kötelez arra, hogy másokkal is közösüljetek.

Tantra
Ahhoz, hogy átélhessétek a tantrikus szex euforikus állapotát, rengeteg gyakorlásra és figyelemre lesz szükségetek. Egy olyan napot válasszatok ki hozzá, amikor nem siettek sehová, amikor senki sem zavarhat meg, és amikor garantáltan egymásra tudtok hangolódni. Pro tipp: a füstölő, a masszázs olaj és a gyertya sokat lendíthet a dolgon.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel