Connect with us

5 őszi randiötlet, amiért minden pasi odáig lesz

Címkép: Pixabay

LOVE

5 őszi randiötlet, amiért minden pasi odáig lesz

Romantikázástól a vadregényes kalandokon át a vicces programokig – minden belefér!


Egyáltalán nem ciki, ha lányként te hívsz randira egy pasit. Sőt, ha huzamosabb ideje vagy együtt a barátoddal, akkor is meglepheted néha egy jó kis programmal.

Most 5 olyan ötletet hoztam, amit kifejezetten az őszi hónapokra tartogatnék.

1. Romantikus séta

Kötött pulcsi, finom kávé, színes falevelek, kellemes napsütés kézenfogva a pasiddal. Hát van ennél romantikusabb dolog a világon? Igen, néha ők is vágynak egy kis nyugira, amikor elengedhetik magukat és csak rád koncentrálhatnak.

2. Kirándulás a szabadban

Azt a basic képet már elsütöttük, hogy a színes falevelek szépek és romantikusak, de amúgy ez tényleg így van. Na, de kirándulás. Szerintem ősszel a legjobb dolog a szabadban kirándulni, új helyeket felfedezni. Mert ilyenkor már nem tűz a nap, nincs forróság, kellemes idő van, friss a levegő, de még nincs fogcsikorgató hideg sem. A pasik meg imádnak “túlélni”, Szóval túrabakancsot előkészíteni és hétvégén irány a világhódító túra!

3. Állatkert

Egyrészt állatkertbe nem minden nap jár az ember, másrészt ugyancsak nem túl szerencsés a nyári hónapokat választani az állatlesre, mert olyankor ők sem túl aktívak. Így együtt olvadozhattok a cuki kölyök szurikátáktól, etethettek zsiráfokat és röhögtettek azokon az állatokon, akik nagyon durván produkálják magukat.

4. Szabadulószoba

Valószínű, hogy ide inkább csoportos randira tudtok menni, de ha ismertek olyan párokat, akik mindig minden hülyeségben benne vannak, akkor érdemes lehet ellátogatni egy szabadulószobába. Egyrészt folyamatosan egymásra vagytok utalva, másrészt lehet villogni a nagyszerű logikátokkal és a “gigamega” tudásotokkal.

5. Főzzetek együtt

Ha pedig az időjárás nem engedi a szabadtéri programokat, vagy nincs kedvetek kimozdulni otthonról, akkor baromi vicces és hasznos program a főzés. Ha mondjuk a pasid nem tud főzni, akkor ez egy remek alkalom arra, hogy tanuljon tőled. De amúgy meg rengeteg vicces szituáció kialakulhat a közös kotyvasztásból. Vagy más szituáció…de legalább lesz mit enni a nagy főzőcske után!

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel