Connect with us

5 érv, hogy minden évben szervezz közös utazást az anyukáddal

LIFE

5 érv, hogy minden évben szervezz közös utazást az anyukáddal

Attól még, hogy kirepültél a családi fészekből, fontos, hogy ápold a kapcsolatotokat.


Minőségi anya-lánya programot szervezni cseppet sem könnyű, pláne, ha külön városban éltek és teljesen eltérő életvitelt folytattok. Ám bárhány év teljen el, ti ketten örökké egy csapatot alkottok, és csak rajtatok múlik, hogyan ápoljátok a köztetek lévő különleges kapcsolatot. A közös utazás remek lehetőség erre, erről tanúskodik a most következő 5 érv is.

1. Mindkettőtök kimozdulhat a komfortzónájából
Nem árt időnként kiszakadni a megszokott hétköznapokból és a mókuskerékből. Egy idegen kultúra rengeteg kihívást és izgalmat tartogat, és garantáltan szükség lesz a talpraesettségetekre, hogy eligazodjatok az ismeretlen helyzetekben.

2. Új szituációban is megismerhetitek egymást
Egy olyan országban, ahol mindkettőtök idegen, és új, korábban át nem élt szituációkban kell helyt állnotok, rengeteg dolog kiderülhet a személyiségetekről. Olyanok is, amiket éveken át rejtegettetek, hiszen az otthon nyugalma nem kényszerített rá, hogy megmutassátok ezt az oldalatokat.

3. Kipipálhattok egy új helyszínt a bakancslistán
Biztos, hogy mindkettőtök bakancslistája tele van egzotikus helyekkel és történelmi nevezetességekkel, és nincs is annál szebb, mint mikor közösen húzhatjátok ki ezeket.

4. Pontosan tudjátok, mire számítsatok a másiktól
Te tudod, hogy édesanyád rosszul viseli a kánikulát, ő pedig tudja, hogy hajlamos vagy kiborulni a túlzott tömegtől. Innentől egyikőtöket sem érheti nagy meglepetés, és valószínűleg könnyebben alkalmazkodtok egymáshoz, mint egy pár éve működő baráti társasághoz.

5. Életre szóló élményeket szerezhettek
A legfontosabb természetesen a kapcsolatotok erősítése, amihez tökéletes recept a közös élmények gyűjtése. Csak pár nap utazás, és hetekig megvan a közös téma, és garantált, hogy pár év múlva is mosolyt csal az arcotokra, ha visszanézitek a képeket.

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel