Connect with us

5 egyértelmű jel, hogy olyan férfi van melletted, akit csak kívánni lehet

Kép: Pixabay, animációk: GIPHY

LOVE

5 egyértelmű jel, hogy olyan férfi van melletted, akit csak kívánni lehet

Ha igazak a pasidra ezek a tények, akkor nagyon szerencsésnek mondhatod magad!


Úgy érzed, hogy olyan kapcsolatban vagy, amiben mindig is szerettél volna lenni? Úgy érzed, hogy a barátod a legjobb pasi a világon? Olyan férfi, akit minden nő szeretne magának? Úgy érzed, nem is lehetnél boldogabb vele?

Ha az alábbi tények igazak rád, illetve a párodra, bizony jogosan érzed úgy, hogy megfogtad az Isten lábát.

1. Jól érzed magad vele


Ez egyszerűen hangzik, de egy kapcsolat nem működhet anélkül, hogy komfortosan éreznétek magatokat egymás mellett.

És ez nálatok meg is van, sőt minden percét élvezed annak, hogy együtt lehettek. Feldob, energiával tölt el, ha közösen csináltok valamit, vagy csak a szerelmed közelében lehetsz.

2. Arra ösztönöz, hogy a legjobbat hozd ki magadból és fejlődj


Emberként folyamatosan változunk, a cél pedig nyilván az, hogy a jó irányba. Egy jó társ nagy segítség abban, hogy pozitív fejlődést érjünk el.

A barátod pont az az ember, aki mindig motivál, tartja benned a lelket, ha kell, segít kitartani a céljaid mellett és folyamatosan biztat, támogat az utadon.

3. Nem akarja elvenni a függetlenségedet


Egy párkapcsolatban gyakran úgy érezzük, hogy elveszítjük a függetlenségünket, hiszen sokmindent már párként csinálunk, meg kell osztanunk a szabadidőnket és nem mellesleg az ágyunkat is a szerelmünkkel. Így a saját magunkra fordított idő háttérbe szorulhat, főleg ha a másik fél egyszerűen nem hagyja élni minket.

Te viszont büszkén mondhatod, hogy kapcsolatban is van saját életed, mert a párod elég teret ad neked arra, hogy magadra is legyen időd. Nyugodtan szakíthatsz időt a barátnőidre, kedvenc hobbidra és a családodra is anélkül, hogy a barátod megszólna vagy megsértődne, amiért nem vele vagy.

4. 100%-os a bizalom köztetek


Ugye nem kell magyaráznunk, hogy milyen fontos a bizalom egy kapcsolatban. Ez az alapja mindennek. Ahol bizalmi problémák vannak már az elejétől kezdve, az a szerelem nem is fog sokáig tartani.

Ti viszont teljesen megbíztok egymásban, nem féltékenykedtek túlságosan, és nem kell állandóan azon aggódnod, hogy vajon megcsal-e a pasid, amikor nincs veled. Nyugodtan elengeded a barátaival szórakozni, és te is bulizhatsz a csajokkal. Mindent megbeszéltek egymással, nem féltek megnyílni a másik előtt, így már kellőképpen erős a kötelék köztetek.

5. Önmagad lehetsz mellette


Ez sem kevésbé fontos, mint a fenti pontok. Ha egy kapcsolatban meg kell játszanod magad, az már régen rossz. Csak akkor érezheted jól magad és akkor élvezheted önfeledten a szerelem pozitív hatásait, ha elengedheted magad a párod mellett.

Te biztonságban érzed magad, hiszen a barátod úgy szeret, ahogy vagy, ezért nem kell másnak beállítanod magadat előtte. A legjobb és a legrosszabb állapotodban is látott már, így nem is kell félned attól, hogy elítél, és attól sem, hogy meg akar változtatni. Jól érzed magad a bőrödben, és ez egy semmivel sem felérő érzés.

Nos, magatokra ismertél? Akkor gratulálunk, te egy igazán szerencsés lány vagy!

 

Forrás: Seventeen

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel