Connect with us

5 egyértelmű jel, hogy érdemes összeházasodnod a szerelmeddel

Kép: Pexels

LOVE

5 egyértelmű jel, hogy érdemes összeházasodnod a szerelmeddel

Ha ezek igazak rátok, már tervezhetitek is a lagzit!


Imádod a párodat, és úgy érzed, nem is lehetnél mással boldogabb? Gondoltál már arra, hogy akár össze is köthetnétek az életeteket?

Ha igaz rátok ez az 5 dolog, ami a szakértők szerint kell egy jó házasság kezdetéhez, akkor bátran mondj igent, ha arra kerül a sor!

1. Ki tudtok békülni egy vita után

Az nem jó jel, ha állandóan veszekedtek, de ha képesek vagytok végül úgy befejezni, hogy nem csapjátok rá egymásra az ajtót, hanem megegyezésre juttok, vagy már nem sokkal később ki is békültök, már készen álltok a házasságra. Persze később is lesznek vitáitok, de a primitív ordítozás helyett legyetek nyitottak a másik véleményére, hallgassátok végig egymást és ne maradjatok haragban.

2. Megnevettetitek egymást

Arról már korábban is írtunk, hogy ha gyakran viccelődtök egymással, boldogabbá és erősebbé tehetitek a kapcsolatotokat. Itt nem csak arról van szó, hogy jól érzitek magatokat egymás társaságában, hanem hogy ez akkor is így van, amikor poénból kinevetitek egymást, és a másik ugyanúgy nevet, és magatokból is tudtok viccet csinálni. Ez ugyanis azt jelenti, hogy fel meritek vállalni a sérülékenyebb oldalatokat is egymás mellett, ami egy egészséges és komfortos kapcsolatra utal.

3. Már átmentetek pár nehézségen

Minden kapcsolatban vannak olyan időszakok, ami egyfajta teszt: vagy kiderül, hogy nem elég erős, hogy a nehézségen átlendüljön, vagy még inkább megszilárdítja azt. Legyen az akár egy ex felbukkanása, költözés, féltékenység stb. Ha akadtak már komolyabb megpróbáltatások, amiken ha nehezen is, de túltettétek magatokat, biztos lehetsz benne, hogy ez a későbbiekben is így lesz.

4. Kényelmesen érzitek magatokat egymás társaságában

Ez persze nem azt jelenti, hogy mertek pukizni egymás előtt, vagy elég, ha mackónaciban feszítesz, ha nála vagy. Biztonságban érzed magad mellette, tudod, hogy tisztel és becsül téged, számíthatsz rá, és ami a legfontosabb: mindennél jobban szeret. Ha a szexben is tökéletesen működtök együtt, akkor ez egy jó jel arra, hogy a jövőben is tökéletes párost alkottok majd.

5. Hasonló elképzeléseitek vannak az életben

Ha egyetértetek olyan fontos kérdésekben, mint a közös otthon, a családalapítás vagy a pénzügyek, vagy legalább hasonlóan gondolkodtok róla, az egy jó jel arra, hogy jól működhet a házasságotok.

Forrás: Glamour

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel