Connect with us

5 dolog, ami nem tűnik megcsalásnak, holott valójában mégis az

LOVE

5 dolog, ami nem tűnik megcsalásnak, holott valójában mégis az

Elcsavarta a fejed egy harmadik fél? Gondold át, mire vágysz igazából.


Örök vita tárgyát képezi, hogy mi számít megcsalásnak: egyesek szerint már másra gondolni is bűn, míg van, aki még a csókot és a szexet sem tartja félrelépésnek. Egy valamiben azonban megegyezhetünk: ha egy harmadik fél olyannyira leköti a figyelmed, hogy a kapcsolatod megromlik, akkor bizony jobb, ha időben kilépsz. A Women’s Health egyik szakértője most összegyűjtötte azt az 5 jelet, ami már nagyban veszélyeztetheti a kapcsolatod.

1. Olykor azon kapod magad, hogy a másik srácról fantáziálsz
Amennyiben régóta együtt vagy a pároddal, és monotonná vált a kapcsolat, megeshet, hogy olykor elkalandoznak a gondolatait. Azonban ha folyamatosan egy másik srác jár a fejedben, és már a legszaftosabb ágyjeleneteitekről fantáziálsz, bizony hiba van a rendszerben. Ha szeretnéd helyrehozni a kapcsolatod, jobb, ha kitörlöd őt az agyadból, és inkább a szerelmetek megújításán dolgozol.

2. Mindent neki mondasz el először
Kinek újságolod el először, ha fizetésemelést kapsz a munkahelyeden, ha összeveszel egy barátnőddel vagy ha új autó vásárlását tervezgeted? Amennyiben már nem a párod ez az ember, érdemes átgondolnod a kapcsolatotokat. Miért fordulsz egy harmadik félhez segítségért? Mi az, amit tőle megkapsz, a partneredtől viszont nem?

3. Panaszkodsz neki a párodról
Ha a párod háta mögött csúnyán beszélsz róla, azzal nem csak hűtlenné válsz, de el is árulod őt. Ti ketten egy csapatot alkottok, ami nem csak fizikai, de lelki lojalitást is feltételez. Légy korrekt, és először a partnereddel próbáld megbeszélni a problémáidat – ha pedig nem sikerül, ne húzd tovább a szakítást.

4. Az átlagosnál jobban ügyelsz a külsődre, ha vele találkozol
Az természetes, hogy pár év együttjárás után már lefolyt sminkkel és duzzadt arccal is láthat a párod, az azonban aggasztó jel, ha egy harmadik fél számára napi szinten kicsinosítod magad. Előbb-utóbb a pasidban is felmerül majd a kérdés, hogy kinek szeretnél ennyire tetszeni.

5. Titkolózni kezdesz a párod előtt
Talán nincs is semmi olyan intim a beszélgetésetekben, ami miatt kiakadhatna a párod, mégsem örülnél neki, ha beleolvasna az üzeneteidbe. Sokszor nem csak a tartalom, hanem a chateléssel töltött idő is aggodalomra ad okot. Valószínűleg nem esne jól a fiúdnak, ha tudná, hogy mindent ezzel a sráccal osztasz meg először.

 

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel