Connect with us

4 fájdalmas ok, amiért a srác nem keres

LOVE

4 fájdalmas ok, amiért a srác nem keres

Ne magadban keresd a hibát.


Túl vagytok az első randin, a gyomrodban csak úgy szökellnek a pillangók, és már most azt tervezgetnéd, hova menjetek legközelebb, azonban úgy tűnik, ez egyoldalú. Hiába telnek a napok, a srác nem keres, ha váltotok pár szót, akkor is érdektelen marad. De mégis, hol csúszott el ennyire ez a dolog?

Fájdalmas, ám működőképes megoldást javaslunk. Légy őszinte magadhoz, így előbb túlléphetsz ezen a csalódáson. Íme 4 ok, ami a kudarc hátterében állhat:

1. Nem kellesz eléggé
Ahogy Greg Behrendt is megmondta “He’s just not into you” című örök klasszikusában: sajnos megesik, hogy valamiért nem alakul ki kölcsönösen a vonzalom. Az igazság kegyetlen de ha ahelyett, hogy más okokat keresnél, szimplán elfogadod ezt a tényt, sokkal könnyebben továbbléphetsz.

2. Nem szeretne kapcsolatot
Valószínűleg remekül érzi magát a társaságodban, de valamiért nem szeretné szorosabbra fűzni a viszonyotokat. Talán nemrég ért véget egy tartós kapcsolata, vagy szimplán élvezi a szinglisrác státuszt – ki tudja? A lényeg egy és ugyanaz.

3. Bele sem gondol, hogy te a hívását várod
Egy mondás szerint a nők többet gondolkodnak azon, hogy mit szeretnének a férfiak, mint amennyit a férfiak egyáltalán gondolkoznak. Persze most nem az agyi kapacitásukat szeretnénk becsmérelni, de sokuk egyszerűen a mának él, élvezi a randikat, és bele sem gondol abba, hogy te otthon vért izzadva várod, hogy jelentkezzen végre.

4. Képtelen előre tervezni, és kissé lusta is.
Ez nagyjából az előző három pont egyvelege: kedveli a társaságod, szívesen tölt veled időd, de annyira sajnos nem fogtad meg, hogy ennél nagyobb erőfeszítéseket tegyen. Félreértés ne essék: ez nem a te hibád, és valószínűleg semmit sem rontottál el. Szimplán csak nem őt szánják neked az égiek.

Forrás: PopSugar

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel