Connect with us

4 dolog, aminek ki kell derülnie, mire a harmadik randihoz értek

LOVE

4 dolog, aminek ki kell derülnie, mire a harmadik randihoz értek

Jobb, ha nem vársz sokáig ezekkel a kérdésekkel.


Minden ember, ezáltal minden kapcsolat más és más. Bárkivel is sodor össze az élet, valószínűleg eltérő tempóban haladtok majd, mint amit korábban megszoktál, azonban van néhány “apróság”, ami fontos, hogy rögtön klappoljon. Ilyen a most következő 4 dolog is, aminek ki kell derülnie a harmadik randira, bármilyen ütemben fejlődjön is a kapcsolat.

Hogy jól érzed-e magad a társaságában

Magától értetődő kérdésnek tűnik, mégsem mindig az. Fontos végiggondolni, milyen érzésekkel távozol a randikról: önmagad lehetsz a srác mellett? Őszintének érzed a beszélgetéseket? Valóban el tudsz lazulni a társaságában? Ha ezek közül bármelyikre is “nem” a válaszod, még most állj meg!

Hogy számíthatsz-e rá a jövőben

Példának okáért, tervez-e költözést, és ha igen, elérhető távolságban marad-e. Ez nem elhanyagolható információ, ha hosszútávon tervezel vele, és jobb, ha nem meglepetésszerűen derül ki egy ilyen projekt pár hónap elteltével.

Hogy hosszútávon is működhet-e a köztetek a kémia

Még ha nehéz is bevallani, általában egy-két találkozás után már érezzük, mennyire mozgat meg bennünket az illető. A kezdeti vonzalom természetes, de vajon fenn tudjátok tartani a lángot több hónap elteltével is?

Hogy ugyanarra vágytok-e

Ez alatt gondolhatsz a karrierre, a családalapításra vagy akár az anyagiakra is. Persze nem kell, hogy mindenről pontosan ugyanúgy gondolkozzatok, de fontos, hogy legyen olyan közös nevező, amire épülhet a kapcsolat. Anélkül lehetetlen együtt tervezni.

Forrás: EliteDaily

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel