Connect with us

33 országban viselte menyasszonyi ruháját egy ara az EGY ÉVIG tartó nászútjukon

Fotó: Pexels

LOVE

33 országban viselte menyasszonyi ruháját egy ara az EGY ÉVIG tartó nászútjukon

Tény, hogy a világ legütősebb esküvői fotósorozata készült el így. Nézzétek meg a mesés képeket…


Nick és Zoe Aust 2016-ban ismerkedett meg egymással, és 2017 decemberében már ki is mondták a boldogító igent. Állítólag már az eljegyzésük idején megfogalmazódott bennük a gondolat: mi lenne, ha otthagynák egy időre az állásukat, és szerveznének egy egy évig tartó nászutat.

Az ötletet tett követte: a frigy után útra is keltek, és 33 országot utaztak be közösen. A nagy kalandról saját Instagram-oldalukon folyamatosan posztoltak képeket. Zoe minden országban felvette a menyasszonyi ruháját, és mindezt egy fotósorozaton meg is örökítették.

“Az élet túl hosszú ahhoz, hogy egy ara a menyasszonyi ruháját csak egyszer viselhesse, és túl rövid ahhoz, hogy mindig csak a saját kis komfortzónánkban maradjunk. Az egészet azért is csináltuk – a saját örömünk mellett – hogy inspiráljuk az embereket. Merj nekivágni a nagy kalandnak, váltsd valóra az álmot, amire mindig is vágytál!” – nyilatkozta az ifjú pár.

Az ifjú házasoknak már majdnem 30 ezer követője van az Instagramon, és a varázslatos képeket látva nem is csodáljuk.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

After 10 days in Israel we’re off to Turkey! Be sure to check out our stories that we currently have posted to see what we were up to! • Marry Me In… Israel, in the Judaean Desert 🏜️🌵☀️ • #MarryMeIn #MarryMeInIsrael #passportcollective #Israel #darlingescapes #femaletravelbloggers #rome #italy #santorini #amalficoast #italiandream #colosseum #exploringitaly #topitalyphoto #italy_vacations #belovedstories #dirtybootsandmessyhair #wanderingweddings #authenticlovemag #firstandlasts #radlovestories #greenweddingshoes #muchlove_ig #junebugweddings #adventurebride #femmetravel #igtravel #instapassport #speechlessplaces

NICK ╳ ZOE | MARRY ME📍N (@marrymeintravel) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Going to the Colosseum during the busy season? If you can, plan to bring your breakfast there and have it while you wait on line. It opens at around 830am but when we arrived at 730am there was already a small line forming! It was totally worth it to get there early though because the crowds only get worse as the day goes on! So much so that they will start to limit the amount of people entering. Getting there early has its perks: you’ll be one of the first ones inside, you’ll beat the heat of the day and if you’re early enough you can snap a pic with virtually no one else in it 😍☺️ . . . . Marry Me In Rome, Italy 🏛⛲️

NICK ╳ ZOE | MARRY ME📍N (@marrymeintravel) által megosztott bejegyzés,

Forrás: MarryMeInTravel

People

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel