Connect with us

15 érdekesség Cole Sprouse-ról, amiről talán még nem is hallottál

CELEBRITY

15 érdekesség Cole Sprouse-ról, amiről talán még nem is hallottál

Tudtad például, hogy Palvin Barbi “sógor-jelöltjének” nem is Jughead szerepét szánták, vagy azt, hogy egyetemet végzett?


Cole Sprouse most az egyik legnépszerűbb fiatal színész, aki nemcsak jó a szakmájában, de nagyon helyes is. A Riverdale egyik sztárjaként nagyon felkapott lett, de vannak dolgok, amiket még lehet, hogy te sem tudtál Dylan Sprouse ikertesójáról.

1. Olaszországban született

Bár amerikai szülei révén ő és ikertestvére is amerikainak született, az olaszországi Arezzo városában jött világra. Apjuk és anyjuk ugyanis egy angol iskolában tanítottak Toszkánában. Egyébként Cody a fiatalabb, 15 perccel Dylan után született meg. Négyhónapos korukban költözött vissza a család a szülők szülőhelyére, Kaliforniába.

2. A nagymamája terelte a színészpályára.

A nagyi, Jonine Booth Wright színésznő és drámatanár volt, ő javasolta az ikreknek, hogy próbálják ki a színészkedést. A fiúk 8 évesen meg is kapták első szerepüket…

3. Egy pelenkareklámban szerepelt először

Valahol mindenkinek el kell kezdeni. 😀

4. Egy szerepet játszottak az ikertesójával

Mint a legtöbb színész ikerpár, gyerekkorukban ők is egy szereplőt alakítottak ketten. Nyolcévesen Patrick Kelly-t alakították a Grace Under Fire című soroazban, de legismertebb első szerepük Julian Koufax karaktere volt az Apafej című filmben.

5. A Jóbarátokban szerepelt először egyedül

Cole 9 éves volt, amikor először színészkedhetett testvére nélkül. Ross Geller fiát játszotta a Jóbarátokban.

6. Jennifer Aniston volt a gyerekkori szerelme

Egy interjúban elárulta, hogy amikor a Jóbarátokban szerepelt, nehezére esett a színésznővel dolgozni, mert annyira szerelmes volt belé. Sokszor alig jöttek ki a szavak a száján, elfelejtette a szövegét és teljesen leblokkolt, amikor Aniston a közelében volt.

7. A Disney Channel sztárjaként futott be

A Riverdale előtt a Zack és Cody élete című Disney-sorozatban vált ismertté, amiben Dylan-nel közösen szerepeltek. Az eredeti sorozat 2005-től 2008-ig futott, majd jött a Zack és Cody élete a fedélzeten, ami 2008-tól 2011-ig ment a csatornán.

8. Diplomát szerzett, miután már befutott

Miután évekig a Disney Channel egyik ismert színészeként dolgozott, úgy döntött, egyetemre megy. Már a Zack és Cody forgatásain is kiderült, hogy nagyon okos fiú: minden nap három órán keresztül tanult egy színészoktatóval. Mivel sok gyerekszínész a sikeres évek után hajlamos elkallódni vagy egyszerűen csak kikerül a reflektorfényből, ő nem akarta, hogy ez történjen vele, ezért Dylan-nel együtt a New York-i Egyetemen tanultak 2011-től 2015-ig. Cole archeológiából diplomázott.

9. Először nem is jött be neki a Riverdale

Az egyetem után egy archológiai laborban dolgozott Brooklyn-ban, amikor a menedzsere elküldte neki a Riverdale forgatókönyvét. Első olvasásra azonnal lemondott róla, de végül az tetszett meg neki benne, hogy az Archie képregények alapján készült sorozat nem a szokásos tinidrámákra épült.

10. Eredetileg Archie szerepét szánták neki

Archie karakterét végül KJ Apa keltette életre, pedig először Cole-t kérték fel rá. Ám ő “beleszeretett” Jughead karakterébe, aki szerinte egy olyan kívülálló különc, akinek sokkal objektívebb rálátása van a városban történt eseményekre és a kapcsolatokra. Nagyon bejött neki a srác, aki csak hallgat, egy kamerával nyomoz és távolságot tart a többi embertől. Mint kiderült, nagyon is jó választás volt neki ez a szerep.

11. Még a haját is befestette, hogy tökéletes Jughead legyen

Ugyebár Cole szőke hajjal született, Jughead viszont fekete hajú, ezért be kellett festenie világos tincseit. Ez már csak azért is jó választás volt, mert így kevésbé keverik össze Dylan-nel, aki még mindig szőkésbarna.

12. Nem Jughead-et és Betty-t szereti együtt, hanem Betty-t és Archie-t

Bár a sorozatban az ő karaktere Betty szerelme, Cole már fiatalkorában is Archie-ért és Betty-ért szurkolt, mert szerinte nagyon romantikus két olyan fiatal szerelme, akik már kiskoruk óta ismerik egymást.

13. Egyszer véletlenül az ő arcát használták fel egy könyvborítón

Anélkül, hogy engedélyt kértek volna tőle. Íme a könyv:

14. Nagyon tehetséges fotós

A hobbija a fotózás, ami nagyon jól megy neki. Többször lefényképezte már riverdale-es kollégáit, de például Kendall Jennerről is készített képeket. Csekkold le az Instáját, remek fotói vannak.

15. Minden jel arra mutat, hogy összejött Lili Reinharttal-, de nem vallják be

Amióta a sorozatban is egy párt alkotnak, a rajongók a való életben is szerették volna együtt látni őket. A romantikus jelenetek, a közös munka és a sorozat promotálása miatt együtt töltött idő úgy tűnik, meg is hozta a várva várt szerelmet. Számtalan közös fotót csináltak már, sokat lógnak együtt, és többször is rajtakapták őket romantikus pillanatokban. Legutóbb egy minden eddiginél gyanúsabb kommentet írt Lili egyik róla készült Insta-fotójához. Az biztos, hogy közel kerültek egymáshoz, már csak a nagy bejelentésre várunk.


Forrás: Seventeen

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel