Connect with us

14 tipp a tökéletes csókhoz, ha azt akarod, hogy te legyél a csókkirálynő

Kép: Pexels, Gifek: GIPHY, Pinterest

LOVE

14 tipp a tökéletes csókhoz, ha azt akarod, hogy te legyél a csókkirálynő

Elmondjuk, hogyan érheted el, hogy a pasik rajongjanak a csókodért.


Sokszor egy csók is elég ahhoz, hogy a kiválasztottad teljesen beléd bolonduljon. Az viszont nagyon kiábrándító lehet, ha az első igazán romantikus pillanatotok előtt minden tökéletesnek tűnik, aztán kiderül, hogy egyikőtök – mondjuk ki – nagyon bénán csókol.

Ne te legyél az, aki emiatt ég – íme pár tipp, hogy hogyan hódítsd meg a srácot egyetlen csókkal:

1. Tényleg akard azt a csókot

A legfontosabb szabály, hogy érzéssel kell csókolózni, ehhez pedig az kell, hogy ne csak muszájból csináld, hanem mert tényleg szeretnéd. Ha csak azért csókolnád meg, mert úgy érzed, muszáj, vagy kínosan érzed magad már a gondolatától is, inkább meg se próbáld, mert rosszul fog elsülni.

2. Derítsd ki, hogy ő is akarja-e

Egyáltalán nem gáz, sőt nagyon romantikus is lehet, ha a megfelelő pillanatban megkérdezed, hogy: “Megcsókolhatlak?” Fontos, hogy ne mássz rá, ha ő láthatóan nem akarja, tartsd tiszteletben a határait.

3. Tudnod kell időzíteni

Jókor és jó helyen – ez a kulcsszó. Nyugi, érezni fogod, mikor jön el ez a pillanat. Adunk egy tippet: a vitatkozást nem jó csókkal félbeszakítani békülésképpen (vagy ha így akarod elérni, hogy fogja be már végr e a száját), mert ezek 10-ből 9-szer nem a várt hatást váltják ki a másikból.

4. Tartsd tisztán a szádat

Senki sem szeret egy kellemetlen szájszagú emberrel csókolózni. A szerelmeseknél például alapszabály, hogy randikon nem esznek túl hagymás ételeket (persze ha a pár egyik tagját sem zavarja a hagymaszag, akkor nincs ezzel baj). A rendszeres fogmosás ebben az esetben is fontos, de az sem árt, ha rágót is tartasz magadnál vészhelyzet esetére.

5. Ápold az ajkadat

Egy ajakbalzsam mindig legyen nálad, de lehetőleg olyan, aminek semleges “íze” van. Nem minden fiú szereti kóstolgatni a gyümölcsös vagy már-már parfümre hasonlító ajakápolókat.

6. Nyugodtan mondd el, ha nem tetszik valami

Akárcsak a szexben, csókolózás közben sem gáz, sőt fontos is a kommunikáció. Ha a partnered például túl “harapósan” csókol, kérd meg, hogy legyen kicsit gyengédebb. Vagy csak finoman utalj rá, hogy te jobban élveznéd, ha máshogy csinálná.

7. Legyél a másik tükörképe

Csók közben időnként lassíts le és figyeld, mit csinál a partnered. Sokat tanulhatsz abból, ő mit részesít előnyben, és e szerint alkalmazkodhatsz hozzá. Ha te is elsajátítod az ő sílusát (persze csak ha neked is bejön, amit csinál), nagyon le fogod nyűgözni.

8. A kevesebb TÖBB

Biztos láttál már olyan filmeket, sorozatokat, amiknek egy-egy jelentében szinte már egymás torkáig ledugták a nyelvüket a szereplők. Ha jót akarsz, elsőre azzal próbálj bevágódni a partnerednél, hogy mindenféle “szexi” trükkel próbálkozol. Egy lassú kezdés megalapozhat egy szenvedélyes csókot. Ennél nem is kell több, pláne nem első alkalommal.

9. Koordináld a nyelvedet

Nem kell, hogy a nyelved állandóan mozgásban legyen. Először csak az ajkatok érintkezzen, majd bepróbálkozhatsz nyelvvel is, de először 1-2 másodperc után húzd vissza és ismét a szájára koncentrálj. Ezután indíthatsz még egy “támadást”, ekkor már kicsit bátrabban használhatod a nyelvedet. Végig figyeld, hogyan reagál a partnered arra, amit csinálsz, és ha ő is utánoz, akkor nyert ügyed van.

10. A nyakszívás helyett inkább puszilgasd

Sokan dicsekszenek azzal, hogy egy csókcsata után zöldes-lilás folt marad a nyakukon, de ez már nem olyan menő. Sokkal nagyobb hatást érsz el azzal, ha apró puszikkal borítod be a párod arcát, a füle mögötti résztől kezdve az arccsontján át a szájáig.

11. Hagyd az arcát, vándorolj tovább

Ez már egy következő szint. Még jobban beindíthatod a srácot, ha a teste különböző részeire adsz egy-egy csókot, például a homlokára, a kulccsontjára, az orra hegyére, a mellkasára vagy az állára.

12. Használd a kezeidet is

Ha megfogod az arcát, a nyakát, vagy átkarolod, esetleg simogatod is közben, még intimebb lesz a csók. Ha már belemelegedtek, a hajába is finoman beletúrhatsz.

13. Tarts kis szüneteket és suttogj a fülébe

A csók nagyon romantikus, de még romantikusabb, ha közben aranyos dolgokat suttogsz a párodnak és bókolsz is neki. Nem csak megleped vele, de még jobban belopod magad a szívébe.

14. Csukd be a szemed és élvezd

Akkor éled csak meg igazán a pillanatot, ha becsukod a szemedet. Ilyenkor nem a látványra, csak az érzésre koncentrálsz. Ráadásul csak kínos helyzetbe hozod a partneredet, ha véletlenül kinyitja a szemét és azt látja, hogy őt bámulod, miközben próbál lenyűgözni a csókjával. Tartsd csukva a szemeidet és engedd át magad az érzésnek!

Forrás: Seventeen

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel