Connect with us

13 jel, hogy csak egy vágyálomba vagy szerelmes, nem a pasidba

Fotó: Pexels

LOVE

13 jel, hogy csak egy vágyálomba vagy szerelmes, nem a pasidba

Ha ezeket észleled magadon, a pasi nagyon nem az, akinek hinni akarod.


#1 Minden túl gyors

Tudjuk, szeretnéd azt hinni, hogy ez szerelem volt első pillantásra. De ha már az első nap tombolt a kémia, szinte rögtön jött az ágy, és azóta sülve-főve együtt vagytok, és már vagy három gyereket is tervbe vettetek, akkor ideje elgondolkodni, mit takar ez a nagy löttyös indulat. Valódi érzelmeket, vagy kapcsolatfüggőséget? Netán menekülést valami (vagy valaki) elől? A túl gyors szerelem nagyon sokszor sajnos nem szerelem, hanem szalmaláng.

#2 Mindenkinek dicsekszel vele

Ha az első perctől azt bizonygatod a barátnőidnek, a családodnak, a kollégáidnak, hogy mekkora fogást csináltál a sráccal, felvonultatod az összes külső-belső jó tulajdonságát, a remek állását, a kedves csetüzeneteit, akkor ott valami nem stimmel. Ha valóban szerelmes lennél, nem lenne szükséged mások előtti önigazolásra. Kit akarsz meggyőzni valójában?

#3 Meg akarod változtatni

Minden oké vele, csak….és itt egy hosszú lista következik. Ha bevallod, ha nem, valójában egy csomó dolog nem jön be neked igazán benne/rajta, de abban reménykedsz, hogy idővel majd megváltozik a kedvedért. A rossz hír, hogy nem fog. A másik rossz hír, hogy ha egy-két dologban meg is fog, az érzelmeid nem fognak. Ugyanis nagyon valószínű, hogy nem őt szereted, hanem a vágyálmaidat.

#4 Fogalma sincs, mit kezdjen az életével

Minden szép és jó, csak épen a srác teng-leng, és elképzelése sincs, mit akar. Egyszer fotós szeretne lenni, aztán meg tetoválóművész, ide-oda csapong, terveket sző, de csak úgy bele a levegőbe. Ha ő maga sem tudja önmagáról, hogy kicsoda, akkor te honnan tudhatnád? Lehet, hogy te hercegnek szeretnéd látni, de lássuk be: nem az.

via GIPHY

#5 Nem örülsz a sikereinek

Pedig vannak. Előléptetik a munkahelyén, vesz egy helyes kis kocsit, kitartó edzéssel felszed egy-két plusz izmot, és ő örül neki. Csak te nem. És nem azért, mert neked semmi sem jó. Csak éppen a kákán is csomót keresel. Igen, egy sikeres, ambíciózus, életszerető emberre vágysz, pontosabban ezeket a tulajdonságokat keresed – csak éppen valaki másban.

#6 Gyakran meglep

És nem jó értelemben. Újra és újra megütközöl bizonyos reakcióin, a viselkedésén egyes szituációkban. Nem azért, mert annyira végletesek lennének, hanem mert annyira eltérnek a tieidtől, és tulajdonképpen nem is nagyon tudsz azonosulni velük. Valójában folyton azzal szembesülsz, hogy nem tudod, ki ez az ember.

#7 Tökéletesen megfelel az elvárásaidnak

Csak éppen nem vagy vele boldog. Úgy tűnik, szinte az orvos írta fel neked receptre ezt a fiút, minden általad elvárt külső-belső tulajdonsága pipa, de…nem érzed azt, amit kéne. Nem mindig a tökéletes az, ami boldoggá tesz.

#8 Gyakorlatilag semmit sem tud felmutatni

A szája nagy, tombol köztetek a szerelem, de ha egy kicsit jobban belegondolsz, a srác tíz-húsz éve csak úgy él bele a világba, és semmit nem tudott letenni az asztalra. Karrier, legalább egy-két komolyabb exkapcsolat, egy normális lakhely, nem csak csövezés meg mamahotelezés…ne szeress bele egy nem létező jövőképbe. Itt és most nézd meg azt az embert. Ő kell neked?

#9 Nem tudtok egy jót dumálni

A beszélgetéseitek erőltetettek, sokszor töröd a fejed, milyen új témát hozhatnál fel, próbálsz vicceskedni, de valahogy nem jön magától az egész. Egy igazi szerelemben tényleg repülnek az órák, akár beszéltek, akár nem, egy örökkévalóság sem tűnne soknak.

#10 Nem inspirálod, hanem noszogatod

Egy valódi szerelemeben a két fél tényleg szárnyakat ad egymásnak. De ha azon kapod magad, hogy állandóan – hogy is mondjuk – “csesztetni” szeretnéd szegény fiút, hogy több, jobb, más legyen, akkor ez valószínűleg nem igazi érzelem. Akkor csak a te ideálod képére akarod őt formálni, ami nettó önbecsapás.

via GIPHY

#11 Siettetitek a dolgokat

Ha már az első héten az esküvőt tervezgetitek, meg azt, hogy milyen házban fogtok élni 15 év múlva, többnyire az sem jelent jót. Aki biztos az érzelmeiben, az nem akar előre rohanni. Egy szerelemnek, kapcsolatnak megvan a maga dinamikája, és aki igazán szereti a másikat, az pontosan érzi ezt.

#12 Nem beszéltek mély dolgokról

Nem kell állandóan lelkizni meg a világot megváltani, de ha a beszélgetéseitek felszínesek és úgy érzed, nem leszel több tőlük, akkor ez a kapcsolat belül bizony üres.

#13 Csak azért vagy vele, hogy ne legyél egyedül

Ez nem szorul bővebb magyarázatra. A legrosszabb dolog, amit tehetsz. Ne szúrj ki se vele, se magaddal. Várd ki ki azt, akivel a fent felsorolt problémák egyike sem merül fel, mert minden magától értetődően jó, mert boldog vagy, és nincs benned egy szemernyi kétely sem.

MysticalRaven

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel