Connect with us

11 programötlet Valentin napra, amihez ki sem kell mozdulnotok a házból

Kép: PxHere, Gifek: GIPHY

LOVE

11 programötlet Valentin napra, amihez ki sem kell mozdulnotok a házból

Hol is lehetne romantikusabb az ünneplés, mint otthon, kettesben? Mondunk pár tippet, mit csinálhattok a szerelmesek napján.


Fontos, és nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Valentin nap (szerintem) nem a pénzköltésről, az eltúlzott érzelmekről és a magamutogatásról szól. Nem kell ahhoz puccos étterembe mennetek vagy méregdrága ajándékokat adni egymásnak, aztán a Facebookon vagy az Instán dicsekedni ezekkel, hogy bebizonyítsátok, mennyire szeretitek egymást. Akár otthon, csak kettesben is tölthetitek ezt a napot. Ha nincs ötleted, hogy mit csináljatok a négy fal között, mondunk pár tippet.

1. Főzzétek meg egymás kedvenc ételeit!

Legyen akár főétel, akár desszert az, amit a párod bármikor, bármilyen mennyiségben képes megenni, kedveskedj neki azzal, hogy elkészíted neki, cserébe pedig ő is tegye meg neked ugyanezt. Főzőcskézhettek egyszerre is, így még nagyobb móka.

2. Vagy rendeljetek valamit házhoz!

Ha nincs kedvetek a konyhában sürgölődni vagy csak nem tudtok bánni a fakanállal, rendeljetek kaját a kedvenc helyetekről, majd rendezzetek otthon gyertyafényes vacsorát. Elég két hamburger vagy pizza és pár illatos mécses egy meghitt vacsorához.

3. Öltözzetek ki egymás kedvéért!

Ha mégsem akartok annyira elkényelmesedni, hogy melegítőben ünnepeljétek a szerelmesek napját, csípjétek ki magatokat, amiben tuti elcsábítjátok egymást. Húzd fel a legszexibb ruhádat, dobj fel egy vadító sminket, a párodat pedig vedd rá, hogy ő is öltözzön egy kicsit elegánsabban. Még akkor is, ha alig várjátok majd, hogy levetkőztessétek egymást…

4. Tartsatok egy lazító estét!

Vegyetek egy meleg fürdőt kettesben, masszírozzátok meg egymást, kenjétek be a másikat tápláló krémekkel, hogy szépek, üdék és felfrissültek legyetek.

5. Rendezzetek borkóstolót!

Szerezzetek be többfajta bort, majd próbáljátok ki őket. Mindegyikből igyatok egy kicsit, és pontozzátok, kinek melyik ízlik a legjobban. Ha izgalmassá akarjátok tenni a kóstolást, olyan bort is vegyetek, ami kissé extrémebb.

6. Írjatok egymásnak szerelmes leveleket!

Még ma is rá lehet erre venni egy pasit, aki igazán szerelmes! Kérd meg, hogy írja le, mit szeret benned, milyennek látja a kapcsolatotokat, mit szeret veled csinálni, stb. és te is fogalmazd meg ugyanezeket, majd adjátok át egymásnak, vagy olvassátok fel a saját leveleteket. Ez garantáltan megalapozza a Valentin napi hangulatot.

7. Tegyetek fel egymásnak kérdéseket!


Van valami, ami eddig nem került szóba köztetek, vagy nem merted megkérdezni, de kíváncsi vagy rá? Itt a remek alkalom, hogy megtudjatok mindent egymásról. Mesélhettek az érzéseitekről, a titkaitokról, kínos sztorikról, gyerekkori élményekről.

8. Nézzétek meg kedvenc sorozataitok Valentin napi részeit!

A szerelmesek ünnepét a sorozatok is szeretik belefoglalni a sztoriba. Biztos a ti kedvenceiteknek is voltak ilyen részeik. Itt az ideje, hogy újranézzétek őket!

9. Nézzetek horrorfilmeket!


Oké, ez nem annyira romantikus, és semmi köze a Valentin naphoz, de horrorfilmeket bármikor lehet nézni, ezen a napon sincs megtiltva. Sőt, ha azt vesszük, hogy az izgi rettegés közben még egymáshoz is bújhattok, meg is van a romantika.

10. Írjatok közös bakancslistát!


Szedjétek össze azokat a dolgokat, amiket szívesen csinálnátok vagy próbálnátok ki együtt. Például valamilyen extrém sport, nyaralás, utazás, fesztiválozás, stb. Írjatok ezekről egy listát, és fogadjátok meg, hogy azon lesztek, hogy meg is valósítsátok őket.

11. Romantikázzatok egy jót az ágyban!


Ezt persze nem hagyhattuk ki a listából. 😀 Bújjatok össze és használjátok ki az alkalmat egymás kényeztetésére!

Forrás: Hello Giggles

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel