Connect with us

11 nő vallomása arról, hogy mit mondanának, ha szemben találnák magukat egy sorsfordító exükkel

LOVE

11 nő vallomása arról, hogy mit mondanának, ha szemben találnák magukat egy sorsfordító exükkel

Te vajon megragadnád az alkalmat, hogy kimondd, ami a szíved nyomja?


Akár beismerjük, akár nem, volt szerelmeink életünk egy pontján igenis lényeges szereplői voltak személyiségünk és sorsunk alakulásának, formálódásának – legyen az pozitív, vagy negatív irány. Az pedig, ha véletlenül, vagy direkt ismét összesodor minket az univerzum, gyakran egy remek lehetőség arra, hogy az elsurranás vagy felszínes csevej helyett kimondjunk olyan dolgokat, amiket eddig nem volt lehetőségünk kifejezésre juttatni. A minap egy tucat bátor és szókimondó nő vette ostrom alá a Reddit AskWoman topikját ebben a kéréskörben, íme néhányuk válasza.

lynnmammy azt mondaná, hogy szeretné, hogy az exe boldog legyen

Nem az én hibám volt, és nem is a tiéd, egyszerűen nem mi voltunk megírva egymás számára. Életet adtunk pár gyönyörű gyermeknek, és már az unokáinkért is megérte az egész. Érezd magad jól, és legyél boldog.

Flicksterea elmondaná, hogy azt kívánja, bárcsak működött volna

Őszintén azt gondolom, hogy ennek a mi időnknek kellett lennie és örökké a szívemhez közeli és kedves lesz mindaz, ami megadatott nekünk.

ThePinkPanther2 lazán állna hozzá

Azt mondanám, hogy “Hé, rég láttalak!”

meelz_xo köszönetet mondana, amiért megmutatták neki, milyen az igazi szerelem

Köszönöm, hogy megmutattad, milyen is, amikor egy srác igazán szeret. (Ezt a kapcsolatot én rontottam el, majd se**fejekkel randiztam, egészen a mostani barátomig.)

jasalhada megköszönné neki mindazt a fájdalmat, amin keresztül ment általa

Megköszönném neki, hogy megtanított egy értékes leckére. Megtanította, hogy te megtehetsz a világon mindent azért, hogy segíts valakin, neki adhatod az összes pénzed, mégis előfordulhat, hogy a végén nem fog tisztelni, hanem semmibe vesz. Kemény lecke és még mindig mérges vagyok miatta, de nagyon próbálkozom minél kevésbé keseregni. És mostantól valószínűleg nem randiznék olyannal, aki annyira máshol tart éppen az életében, mint én.

catsback üzenetét rövidre és nem túl kedvesre fogná

B***ódj meg!

310throwaway310 levenné arról a piedesztálról, amire eddig emelte 

Három szó… NEM ÉRSZ SEMMIT. Aztán megkérdezném, hogy miért érezte úgy, hogy meg kell csalnia. Mindent megtettem azért a fiúért. A tisztelet hiánya szinte irreálisan nagy.

camlop megkérdezné, hogy van az exe mostanában

Nos, az exem pár hónapja elért arra a szintre, hogy bocsánatot kérjen, és mostanában időnként beszélünk. Sajnálom őt. “Jól vagy?” Ezt kérdezném, és ezt is kérdezem időről időre. Jelenleg én vagyok az egyetlen személy ezen a bolygón, akiben megbízik.

hoepunk bevallaná, valójában hogy érez volt barátja új barátnőjével kapcsolatban

Szeretném, ha tudnád, te voltál az igazi, mielőtt őt választottad volna.

Audreytwooo a fájdalom ellenére, amit okozott, mégis boldogságot kíván az exének 

>Annyi módon megbántottál, hogy el sem tudod képzelni. De ez rendben van most már. Remélem, boldog vagy.

blern8792 egy elég szokatlan kérdést tenne fel

Azt szeretném, ha mindig az életem része maradnál. Jó volt, mikor randiztunk, de a barátságunkat is imádom. Te jelented számomra a világot. Lennél a tanúm? (Barátok maradtunk és továbbra is tartjuk a kapcsolatot.)

Forrás: Reddit

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel