Connect with us

11 figyelmeztető vészjelzés mutatja, ha egy srác nem szerelmes, csupán kényelmi játékos

LOVE

11 figyelmeztető vészjelzés mutatja, ha egy srác nem szerelmes, csupán kényelmi játékos

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, ne vesztegesd tovább az időd az adott kapcsolatban.


Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha vágysz a szerelemre – különösen, ha azt hiszed, hogy már meg is kaptad. Ugyanakkor a megérzéseid mindig kegyetlenül őszinték lesznek hozzád és azt is megsúgják, ha valami nem működik. Az alábbi jelek útmutatóul szolgálhatnak:

#1 Sosem nyílik meg igazán érzelmileg

Hogyha kicsit is olyan érzésed van, hogy a barátod nem nyílik meg számodra teljesen, akkor sajnos ez a szomorú helyzet. Ilyenkor hallgass bátran a női megérzéseidre. Ha valakit nem igazán érdekel egy másik személy, akkor nem is fogja megerőltetni magát azzal kapcsolatban, hogy kifejezze a személyiségét és önmagát, főként, mivel érzelmileg nem helyezi bele magát a kapcsolatba. Ezért aztán legbelül az sem érdekli, hogy benned milyen vélemény alakul ki róla.

#2 Realizálod, hogy egyik kapcsolatból a másikba szökkent

Ha szóba kerülnek a korábbi kapcsolataitok, észrevehetsz egy mintát az ő előéletében, ami arra utalhat, hogy mióta csak elért egy bizonyos kort, valójában sosem akart egyedül maradni. Szereti a figyelmet és az együttlét előnyeit, az is elképzelhető, hogy párkapcsolat-függő, ám elég valószínű, hogy nem a te személyed az elsőszámú tényező az egyenletben. Mivel érzelmileg sosem köteleződik el igazán, maximum azért marad sokáig egy kapcsolatban, mivel kényelmes számára a szituáció.

#3 Nyilvános helyeket túlzottan is tartózkodó

Hogyha nem érez késztetést arra, hogy nyilvános helyeken is kimutassa a vonzalmát feléd – sőt, kifejezetten titkolja azt – az mindenképp egy negatív jelnek számít. Persze nem kell hatalmas csókcsatákat csapni a legforgalmasabb közösségi terekben, ugyanakkor ha a kezedet sem hajlandó fogni, és egy-egy szájrapuszit sem kíván meg, akkor nem csoda, ha felmerül benned néhány kétely.

#4 Aktív kapcsolatot ápol az exeivel

Bizony, ez is egy vörös zászló. Ha egyszer túlvan rajtuk, akkor miért érzi szükségét a folyamatos kommunikációnak? Persze vannak olyan esetek, amikor valaki tényleg baráti érzelmeket táplál egy-egy volt szerelme iránt, de ha titkolózik és feszülten viselkedik ezzel a témával kapcsolatban, akkor valami nem oké. Annyira nem lehet elkötelezve érted, hiszen ha nagyon szeretne, sosem hozna ilyen kellemetlen helyzetbe.

#5 Néha úgy érzed, mintha egy idegen lenne

Nincs rosszabb egy olyan kapcsolatnál, ahol folyamatosan egy gombócot érzel a torkodban. Valami nem működik. Nem is tudod igazán megmagyarázni, hogy miért, de gyakran előfordul, hogy ha kettesben vagytok, idegennek érzitek a másikat. Ez okkal történik, és nem egy pozitív jelzés.

#6 Csupán felszínesen ismer téged

Szeretnéd azt hinni, hogy nagyon jól ismeritek egymást, és talán a legelején még meg is volt rá az esély, de legbelül érzed, hogy nincs így. Ha kikérdeznéd olyan információkról veled kapcsolatban, amiket normál esetben egy szerelmes tud a másikról, akkor csúnyán elbukna. Ismer téged, de nem a legbelső énedet – sosem ásott igazán a felszín alá.

#7 Egyszerűen elsétál a vitákból

A párok vitáznak, veszekednek, és ez így van rendben. De vele egyszerűen nem lehet vitázni sem. Lepergeti magáról az érveidet. Ha belekezdenél, inkább elsétál, elfut.

#8 Nem igazán törődik azzal, hogy merre tart a kapcsolatotok

Ha te megpróbálsz a jövőtökről beszélni, ő nem fektet bele túl sok energiát. Olyan, mintha nem is igazán érdekelné. Tökéletesen meg van elégedve azzal, hogy a jelenre fordítja a figyelmét, ha pedig bármiféle terv szóba kerül, elkezd hezitálni.

#9  Sosem aggódik érted

A párok tagjai számíthatnak egymásra. Ez nem egy elvárás, ez egy természetes dolog. Ha pedig törődsz valakivel, akkor olykor aggódsz is érte. Rá ez nem jellemző. Olyan, mintha sosem helyezne téged az érzelmi fókuszába.

#10 Több időt tölt a barátaival, mint veled

A barátokkal eltöltött idő nagyon fontos egy egészséges kapcsolatban. Egy kis távolság csodákra képes. De ha szinte nem is találkoztok, mégpedig azért, mert ő mindig a haverokat választja, akkor valami baj van.

#11 Nem ismered a családját

Ha igazán izgatott azzal kapcsolatban, hogy veled lehet, akkor egy bizonyos idő után bizony be akar mutatni a családjának – vagy a számára családként funkcionáló embereknek. Hogyha ezt nem tartja szükségesnek, akkor valószínűleg nem tartja elég komolynak a kapcsolatotokat.

#12 Egyszerűen rossz a megérzésed vele kapcsolatban, nem vagy boldog

Olyankor, ha ezt a rossz érzést nem is tudod igazán megmagyarázni, a legjobb, ha a megérzéseidre hagyatkozol. Ha úgy érzed, hogy valami nem működik, akkor nem is működik. Ha megfogalmazódik benned, hogy igazán nem is érdekled őt, akkor többnyire így is van.

Nehéz elfogadni az ilyen tényeket, különösen akkor, ha nagy reményekkel vágtál neki az adott kapcsolatnak. De gondolj arra, hogy még mindig sokkal jobban jársz, ha időben kilépsz egy számodra végső soron megterhelő kapcsolatból. Hiszen ilyenkor gyakran több a szomorúság, mint a boldogság, ez pedig egyértelmű jel, hogy egy másik ember mellett van a helyed.

Forrás: MysticalRaven

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel