Connect with us

10 tagadhatatlan jele annak, hogy köztetek működik a kémia

Kép: Pixabay, animációk: GIPHY

LOVE

10 tagadhatatlan jele annak, hogy köztetek működik a kémia

Mi kell a tökéletes összhanghoz? Nem is olyan nagy dolgok, mint gondolnád.


“Nincs meg köztünk a kémia” – te is hallottad ezt már valakitől vagy mondtad valakinek? Valószínűleg a testi vonzalomra gondolt(ál), pedig a két ember közötti kémia sokkal több, mint puszta vonzódás. Több összetevő kell ahhoz, hogy tökéletes legyen az összhang, ami egy hosszútávú és egészséges kapcsolat alapja.

Íme 10 csalhatatlan jel, ami egyértelműen bizonyítja, hogy megvan a kémia közted és a kiszemelted/párod között:

1. Közös érdeklődés

Hasonló az érdeklődési körötök, mindig van miről beszélgetnetek, ezért nem kell attól félned, hogy egyszercsak beáll a kínos csend. Persze vannak olyan témák, amikben nem feltétlenül értetek egyet, vagy egyikőtök nem annyira kedveli, mint a másik, de megértitek ezt, és nem kritizáljátok egymást ezért.

2. Veszitek egymás poénjait és bírjátok a szarkazmust

A szarkazmus mindig remek eszköz arra, hogy életben tarts egy beszélgetést. Ez persze csak akkor működik, ha mindketten értékelitek és részt vesztek benne. Nálatok simán bevethető egy-egy szarkasztikus megjegyzés, mert nem sértődtök meg rajta, sőt előszeretettel ugratjátok is egymást.

3. Tisztelitek egymást

Ez minden egészséges párkapcsolat (és emberi kapcsolat) alapja. Köztetek már az első találkozásnál is megvolt a kellő tisztelet egymás felé, és ezt azóta is tartjátok.

4. Átveszitek egymás szokásait

Amikor egy ember kedvel valakit, öntudatlanul is felveszi azokat a mozdulatokat, reakciókat, gesztusokat, cselekedeteket, amiket a másiknál lát. Ez azért van, mert azt gondoljuk, hogy a kiszemeltünk szemében vonzóbbnak tűnünk, ha úgy viselkedünk, mint ő. Lehet, hogy te sem veszed észre magadon, de szép lassan elsajátítasz vagy már el is sajátítottál olyan dolgokat, amik a kiszemeltedre/párodra jellemzők.

5. Odafigyeltek a kis részletekre

Minden apróságot észrevesztek, mert figyeltek egymásra és törődtök egymással. Olyan dolgokat is kiszúrtok a másikon, amik a többieknek, még a közeli családtagoknak vagy barátoknak sem tűnnek fel.

6. Nincsenek kínos csendek

A kémia és az összhang egyik legegyértelműbb jele. Nem jöttök zavarba és nem érzitek kínosnak, ha jön egy pár perces szünet két beszélgetés között, sőt simán elvagytok egymás társaságában úgy is, hogy nem szóltok egymáshoz.

7. Bíztok egymásban és őszinték vagytok egymáshoz

Nincsenek állandó kérdezősködések, számonkérések, féltékenykedések, mert minden fontosat megbeszéltek egymással, de mégsem érzitek úgy, hogy minden apróságot tudnotok kell a másikról. Meghagyjátok a kellő privát szférát magatoknak, ami az őszinte bizalom jele.

8. Villámgyorsan repül az idő, ha együtt vagytok

Mintha az óra százszor gyorsabban járna, amikor együtt töltötök egy kis időt. Legyen akár egy óra vagy egy egész nap, az is kevésnek tűnik, ha együtt lehettek, mert jól érzitek magatokat egymás társaságában.

9. Képesek vagytok kompromisszumokat kötni egymásért

Nem okoz gondot rászánni az időtöket és az energiátokat arra, hogy találkozzatok vagy közösen csináljatok valamilyen programot. Ha kell, teljesen átszervezitek a napotokat, hogy szorítsatok egy kis szabadidőt magatoknak.

10. Fizikai vonzalom

Igénylitek a testi kontaktust, sőt egyre jobban vágytok arra, hogy egymáshoz érjetek. Egy simogatás, egy ölelés, egy puszi is kellemes érzést vált ki belőletek és akár egész napra képes feltölteni titeket. És persze várjátok, hogy mikor történik meg újra…

Forrás: Mystical Raven

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel