Connect with us

10 sztárpár, akik titokban álltak oltár elé

CELEBRITY

10 sztárpár, akik titokban álltak oltár elé

Azt például tudtátok, hogy Heidi Klum hozzáment a Tokio Hotel énekeséhez?


Bár azt gondolnánk, a dúsgazdag hírességek minden alkalmat kihasználnak, hogy fényűző partin ünnepeltessék magukat, mint kiderült, köztük is vannak jópáran, akik a visszafogottabb, családias és meghitt eseményeket kedvelik. Még akkor is, ha életük egyik legfontosabb napjáról, az esküvőről van szó! Most összegyűjtöttünk 10 párt, akik úgy döntöttek, hétköznapi módon, ráadásul szupertitkos eseményen fogadnak örök hűséget egymásnak.

Ed Sheeran és Cherry Seaborn
Cherry az énekes gyermekkori szerelme, akivel hosszú éveken át se veled-se nélküled kapcsolatban próbáltak visszatalálni egymáshoz. Azonban tavaly decemberben végre pontot tettek a huzavona végére, és titokban egybekeltek.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin
A két sztár 2003-ban házasodott össze titokban, ám 12 év elteltével el is váltak.

Ashton Kutcher és Mila Kunis
A sztárpár elárulta 2015-ös esküvőjéről, hogy mindent megtettek, hogy titokban tartsák a lagzit, és tényleg csak legközelebbi barátaik és családtagjaik lehettek rajta jelen.

Angelina Jolie és Brad Pitt
Közel 10 év együttélés után 2014-ben állt oltár elé az ikonikus pár. Brad és Angelina esküvőjén mindössze 6 gyermekük, néhány barát és a közeli családtagok lehettek jelen. A nász sajnálatos módon csak két évig tartott.

Penelope Cruz és Javier Bardem
A két színész nem csak a házasságot, de az egész párkapcsolatot titokban tartotta éveken keresztül, majd egy barátjuk házában, fényűzéstől mentesen örök hűséget fogadtak egymásnak 2010-ben.

Julia Roberts és Daniel Moder
A színésznő olyannyira titokban zavarta le az esküvőt, hogy még a meghívottak sem tudták, pontosan milyen partin vesznek részt. A két híresség egy “átlagos házibuli” végén állt oltár elé és mondta ki a boldogító igent.

Blake Lively és Ryan Reynolds
A két színész egy dél-carolinai ültetvényen cserélt gyűrűt, mindössze 60 vendég jelenlétében, 2012-ben.

Beyonce és Jay-Z
Bár azt gondolnánk, egy ilyen pár biztosan luxusesküvőre vágyik, Bey és férje éppen az ellenkezőjét csinálták. 2008-ban, 6 év együttélés után szupertitkos keretek között mondták ki a boldogító igent.

Heidi Klum és Tom Kaulitz
Éppen pár napja röppent fel a pletyka, miszerint a modell és a Tokio Hotel frontembere titokban egybekeltek februárban, mindössze két hónap jegyesség után. Wow!

Jennifer Aniston és Justin Theroux
A színésznő és exférje tulajdon otthonukban házasodtak össze 4 évvel ezelőtt, majd 2017-ben már beadták a válópert.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel