Connect with us

10 sztár elárulta, hogyan vesztette el a szüzességét

CELEBRITY

10 sztár elárulta, hogyan vesztette el a szüzességét

Khloé Kardashian sztorija szomorú, Angelina Jolié morbid, Ashton Kutcheré pedig mókás.


Hogy milyen az első szex? A legtöbb esetben sajnos igencsak távol áll a romantikus filmekben látott, idealizált sztoriktól, és kínos, vicces, esetleg fájdalmas emlékként marad meg. A Cosmopolitan most összegyűjtötte 10 híresség történetét, és jól láthatjuk, hogy bizony még az ő életükben sem minden tökéletes…

1. Khloé Kardashian

“14 voltam, és egy 18 éves sráccal randiztam, ami ma már gusztustalannak tűnik, de akkor nagyon menőnek éreztem. Őszintén szólva bele lettem kényszerítve az együttlétbe. Nem voltam rá kész, és nem is ismertem a testem. (…) Utána 3 évig nem feküdtem le senkivel, mert egyszerűen nem éreztem jól magam a bőrömben.”

2. Daniel Radcliffe
“Azon kevés férfiak közé tartozom, akiknek nagyon jól sikerült az első alkalom. Egy olyan lánnyal történt meg, akit jól ismertem. Szerencsére azóta rengeteg jobb szexem volt már, de nagyon örülök, hogy nem sikerült olyan cikire az első, mint ahogy másoktól hallom.”

3. Angelina Jolie
“Mikor szexelni kezdtem a barátommal, úgy éreztem, nem elég a testiség és az érzelmeink. Nem voltam már kislány. Közelebb akartam érezni magam a szerelmemhez, ezért megvágtam egy késsel. Ő is megvágott engem. Valamiféle szövetséget kötöttünk, mindkettőnk csupa vér volt, majd kiugrott a szívem.”

4. Kim Kardashian
“Nagyjából 15 éves voltam, amikor először éreztem, hogy szexelni szeretnék. Anyukám rögtön mondta, hogy rendben, akkor felíratjuk nekem a fogamzásgátló tablettát. Nagyon nyílt és őszinte volt velem.”

5. Macauley Culkin
“Kábé 15 lehettem. Nem váratlanul jött, terveztük… Olyan meleg és ragacsos volt az egész, és végig azon gondolkoztam, hogy ez milyen furcsa, és vajon jól csinálom-e. ”

6. Megan Fox
“Rengeteg kínos szexen estem át, de szerencsére az első nem volt az. Szerelmes voltam a fiúba, jó élményként maradt meg.”

7. Ashton Kutcher
“15 voltam. Egy erdőben voltunk a lánnyal, akit éppen akkor ismertem meg, egy haverom mutatott be neki. Az egész dolog 2 percig tartott, iszonyú ciki volt. Két évvel később újra lefeküdtem vele, hogy megmutassam neki, azóta javult a teljesítményem.”

8. Jessica Alba
“Nem volt komoly kapcsolatom 18 éves koromig. Akkor találkoztam az exvőlegényemmel, Michael Weatherly-vel. Szűz voltam még. Tudtam, hogy olyannal szeretnék először lefeküdni, akibe szerelmes vagyok, mert a legtöbb barátnőmnek rossz volt az első tapasztalata.”

9. Celine Dion
“Dublinban voltam az Eurovíziós dalfesztiválon, 1988. április 30-án. Az ágy tetejénél ültem, takaró volt a lábamon. Boldog voltam, hogy kettesben lehetek a sráccal, akit szeretek, pontosan tudtam, mire vágyom.”

10. Lil Wayne
“Én 11 voltam, a lány pedig 13. Rengeteg társasjátéka volt, én pedig imádok társasozni. Egyszer csak azt kérdezte, szeretnék-e Press Your Luckot játszani, mert az a játék a szobájában van. Mikor bementem, utánam jött, lekapcsolta a villanyt, levette a nadrágom. Emlékszem, hogy fázott a fenekem a hideg falnál, és nem értettem, mi történik. Aztán éreztem, hogy ő is meztelen, és végül csak hagytam, hogy csinálja, amit akar.”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel