Connect with us

10 idézetük bizonyítja, hogy a Trónok harca Aryája és Sansája a való életben legjobb barátnők

CELEBRITY

10 idézetük bizonyítja, hogy a Trónok harca Aryája és Sansája a való életben legjobb barátnők

A népszerű sorozat testvérpárja a forgatáson kívül is nagyon szoros kapcsolatot ápol.


Maisie Williams és Sophie Turner, vagyis Arya és Sansa Stark a Trónok harca legendás sorozatának legmeghatározóbb szereplői és testvérpárosai közé tartoznak. Mindkét huszonéves színésznő számára ez a sorozat hozta el a világhírt, ugyanakkor nem csak ezzel gazdagodtak időközben, hanem különleges barátságukkal is. S bár karaktereik kapcsolata meglehetősen hullámzó tudott lenni a képernyőn, a valóságban kettejük köteléke annál szilárdabb. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint néhány nyilatkozatuk a másikról:

Sophie gondolatai Maisie-ről

#1 A nagyon különböző, ám egymást mégis remekül kiegészítő személyiségeikkel kapcsolatban

Mindig is úgy tekintettem Maisie-re, mint egy lázadó, menő kölyökre, míg én inkább egy passzív-agresszív, vagy csak simán passzív típus vagyok. Utálom ezt magamban, és mindig is szerettem, hogy Maisie az, aki. Az elmúlt öt évet lényegében egy közös hotelszobában töltöttük (akkor is, ha egyébként volt külön szobánk). Végtelen pizsiparty-kat, rengeteg szöveges próbát, zabálásokat és trécseléseket tartottunk.”

– Nylon magazin, 2016. május

#2 A Trónok harca közös forgatása

“Az első közös jelenetünket nagyon sokszor elrontottuk. Nem bírtuk ki nevetés nélkül. A kapcsolatunk annyira bensőséges, de ez inkább a szórakozós részére igaz, nem az ‘üzleti’ oldalára. Nagyon izgultam. Egyszerűen ijesztő volt. Olyan, mintha az anyukád előtt szerepelnél. Hogyha egy ilyen meghatározó ismerősöd néz, akkor nem ugyanúgy teljesítesz. De hosszútávon, azt hiszem, a javunkra vált, mivel szabadabbak lehetünk egymással a játékunk során. Nem félünk feszegetni a határainkat, mivel nagyon otthonosan mozgunk egymás körül.

– Entertainment Weekly, 2017. augusztus

#3 Egymás védelmezése a #metoo korában

“Maisie egyértelműen a védelmezőm, én pedig az övé. Tudom, hogy ha bármi történne – főként a Trónok harca forgatásán, ami soha, de soha nem lett volna elképzelhető – ő teljesen bekattanna és megvédene engem. Az, hogy van egy ‘nővérem’, aki tudja, hogy milyen degradáló és szörnyű pillanatai is lehetnek a színészkedésnek és, hogy mennyire elvárják az alázatosságot egy ilyen munkában, nagyon megnyugtató tud lenni. Maisie az én masszív otthonom.

– Glamour UK, 2019. március

#4 Arról, hogy szinte egy párt alkotnak

“Az emberek mindig azt hiszik, hogy egy pár vagyunk. Egyébként oda vagyok érte, úgyhogy sosem lehet tudni. Maisie Williams-függőségem van. Szoktam sztalkerkodni is Instagramon a neve után!”

– Glamour UK, 2019. március

#5 Azzal kapcsolatban, hogy mennyire szinkronban vannak

“Rengeteg mentális problémán keresztül segítettük egymást, főleg a testképeinkkel kapcsolatban. Ő volt az én mankóm, én pedig az övé, mivel úgy tűnik, hogy mindent, amin keresztül megy, én is átélek. Tudod, hogy amikor a lányok régóta együtt laknak, a menstruációjuk összehangolódik? Olyan, mintha az érzelmeink és a személyiségeink is összehangolódtak volna.

– Glamour UK, 2019. március

Maisie gondolatai Sophie-ról

#6 Az első találkozás

Azt gondoltam, hogy Sophie a legmenőbb dolog, amit valaha láttam. Értem, miért mondják, hogy a kémia számít, mivel ha megvan, akkor megvan. Mint ahogy mi is legjobb barátok lettünk. És ezt már évekkel ezelőtt látták rajtunk, és igazi varázslat lehetett nyomon követni, amint ez a két lány kihozza a legtöbbet a közös forgatásokból.”

– Rolling Stone, 2019. március

#7 A közös munka

“Vicces, mert ő a való életben egyáltalán nem olyan, mint Sansa. Ő egy nagyszerű lány és ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Aztán a képernyőn megvannak a kis vitáink és dolgaink, olyankor az ember egy másik oldalát láthatod. A való életben sosem találkoztam Sophie azon énjével, aki azt mondaná, hogy ‘Ó, te idióta.’ De mégsem esik nehezemre utálni őt a képernyőn – pedig szeretem minden porcikáját – de nem megerőltető kihívás az utálatát eljátszani számomra, mint színésznő.”

– HBO.com interjú, 2011.

#8 Egymás mentális egészségének támogatása

“Nem is tudom elmondani, hányszor mondta Sophie, hogy menjek terápiára, mielőtt tényleg elmentem volna. Ő átsegített jópár csúnya szakításon és barátság-lezáráson. Akárhányszor úgy érzem, hogy segítségre van szükségem és a problémám túlnő rajtam, Sophie-hoz fordulok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a terápia nagyon fontos. Mindenképp megéri beszélni valakivel, még akkor is, ha úgy érzed ‘igen, ezt tudtam magamtól is’.”

– Glamour UK, 2019. március

#9 A nővéri kötelékről

“Jó, hogy mellettem van ebben az iparágban, ráadásul tudja is, hogy miről szól. Nagyon jó, hogy valaki végig fogja a kezem. Olyan, mintha a nővérem lenne.

– a This Morning c. műsor interjújában, 2017. január

#10 Arról, hogy legjobb barátok

“Sophie Turner kisasszony. Valóban a legjobb barátom. Nagyon szuper volt, hogy valaki ugyanolyan korú – és nemű – ember végigkísért ezen az őrült életen, mivel nagyon furcsa dolog a nyilvánosság előtt felnőni. Ha van valakid, akit a legsötétebb pillanataidban is felhívhatsz és pontosan tudja, hogy min mész keresztül… Az segít, hogy megmaradjon a józad eszed.

– interjú Jimmy Fallonnal, 2017. március

itty, bitty titty committee

185.2k Likes, 4,158 Comments – Maisie Williams (@maisie_williams) on Instagram: “itty, bitty titty committee”

Forrás: HuffPost

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel