Connect with us

10 dolog, amit szex előtt csinálunk, de sosem vallanánk be

Kép: Pixabay

LOVE

10 dolog, amit szex előtt csinálunk, de sosem vallanánk be

Van pár ‘rituálé’, amit szeretünk elvégezni, mielőtt összebújunk valakivel. Neked is ismerősek ezek?


Sokak szerint a spontán szex a legjobb – és valóban megvan ennek a varázsa. De valljuk be: mi, csajok jobban szeretjük azt, ha van időnk felkészülni a hancúrozásra. Ugyani s számos olyan dolog van, amit szex előtt el kell végeznünk – csak persze ezekről sosem beszélünk.

A Women’s Health felsorolta a szeretkezés előtti titkos teendőinket, amik közül biztos, hogy neked is lesznek ismerős rituálék. (Ha pedig férfiként olvasod ezeket, megtudhatod, miket csinál a párod, mielőtt ágyba bújik veled.)

1. Összeillő fehérneműt húzunk fel

Amit persze napközben senki sem lát rajtunk, de sosem lehet tudni, épp mikor támad kedve a szexhez a párunknak, ezért jobb, ha már reggel ennek megfelelően öltözünk fel. Mégis nehéz kiválasztani, hogy milyen bugyit és melltartót vegyünk fel, mert kényelmesnek kell lennie, de közben szexik is akarunk lenni.

2. Mindent leborotválunk

Egy szőrszálat sem hagyunk magunkon, ha kilátásban van a szex.

3. Akár rögtön az akció előtt szőrtelenítünk

Megesik, hogy napközben nincs időnk borotválkozni, ezért bármennyire kínos is, még az ágyba bújás előtt bezárkózunk a fürdőbe és amilyen gyorsan csak lehet, megszabadulunk a szőrzetünktől.

4. Villámgyorsan rendet rakunk a szobában

Nagytakarításra általában nincs idő, de nem egy halom ruha és egy szemétkupac közepén akarunk szerelmeskedni a párunkkal. A koszos ruhák repülnek a szennyesbe, a cukoros és csipszes zacskós a kukába, és még az ágyat is rendbeszedjük, mielőtt újra összegyűrnénk a lepedőt.

5. Mosdóba megyünk

Fontos még szex előtt elintézni a folyóügyeinket, nehogy a legjobb pillanatokban jöjjön ránk…

6. Odafigyelünk arra, mit eszünk

Ha tudjuk, hogy este randink lesz vagy csak simán össze szeretnénk bújni a szerelmünkkel, nem eszünk olyan ételeket, amik puffasztanak, felfújnak, hogy elkerüljük a nem kívánt hangkiadásokat.

7. Körbeszaglásszuk magunkat

Csak a biztonság kedvéért. Ha nem túl rózsás az illatunk, még van idő egy gyors parfümözésre.

8. Alaposan megmosakszunk odalent

Egy kiadós, forró fürdőt vagy akár egy nedves intim törlőkendőt is bevetünk annak érdekében, hogy tiszták legyünk, ha akció lesz.

9. Gondolunk a védekezésre

Természetesen mindig ott van a teherbeesés gondolata a fejünkben, amikor szexre kerül a sor. Előtte lecsekkoljuk, hogy bevettük-e a fogamzásgátló tablettát, vagy készítettünk-e be óvszert. Mindig végiggondoljuk, hogy megtettünk-e mindent a védekezés érdekében.

10. Lecsekkoljuk magunkat a tükörben

Mindig szeretnénk a legjobb formánkat mutatni a párunknak vagy aktuális partnerünknek. Szeretjük magunkat tuningolni a tükör előtt állva azzal, hogy elismerjük, milyen dögösek vagyunk és biztos meg fog őrülni a srác, akivel lefekszünk.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel